‘Het is niet wat het lijkt, het is nog beter’!

Wat heeft mijn perfectionisme mij al vaak ellende opgeleverd in het leven, maar wat brengt het me binnen MMI veel goeds! Zo zou eigenlijk de legendarische uitspraak ‘ieder nadeel heb zijn voordeel’ hier wel goed tot zijn recht komen. Het ‘gefriemel’ en ‘gefruttel’ aan stoffen, details of handwerk kan ik uren aan een gesloten doen. Soms vliegt er dan wel een schaar door de ruimte als het even niet lukt maar als iedereen in het atelier gewoon op zijn eigen werkplek blijft zitten, gaat het goed.
Wanneer er een nieuwe Couture opdracht binnen komt weet ik inmiddels gelijk welke lijntjes ik hiervoor wil uitzetten en welke punten ik wil aftikken voordat ik met deze nieuwe klant afspreek. Zij weet namelijk nog niet waar ze aan begint – oké dit klinkt heftig, misschien moet ik zeggen ‘hoe tof het wordt’- en het gevoel dat zij op de juiste plek is voor haar wens moet binnen 10 minuten van het eerste contactmoment goed zitten.
Of ik nu bezig ben met een nieuwe Collectie, een Couture jurk of een Styling ik zal altijd streven naar perfectie van een totaalplaatje. Mijn collega’s hebben al vaak met hun ogen gerold – ja jongens, ik zag dit – als ik bijvoorbeeld een heel klein naadje er toch nog op het laatste moment uit liet halen omdat ik vond dat dit rechter gestikt kon worden.
Natuurlijk eten we hierna ook gewoon weer samen taart, lachen we met elkaar en proosten we want juist hierdoor groeit MMI en weten steeds meer vrouwen ons te vinden. Een van de mooiste complimenten die ik onlangs kreeg was, ‘het is niet wat het lijkt, het is in het echt nog beter’. Mooi gezegd, niet?

Liefs,
Sanne

Blog het is niet wat het lijkt

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt cookies, en laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd, en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Wilt u een optimaal werkende website, inclusief video, foto's en social media berichten? Klik dan op de groene button "Accepteren". Bekijk onze Cookieverklaring.